Coaching & training

Behoefte om te sparren met een communicatiespecialist over de communicatie in jouw bedrijf? Heb je een staffunctie in het bedrijf en bepaal je zelf de communicatiestrategie en uitvoering? Dan is het fijn om met een vakspecialist de grote lijn uit te zetten, te checken of je uitgezette koers goed is en de ingezette communicatiemiddelen aansluiten bij de behoefte van de doelgroepen. En of de ingezette communicatie het gewenste resultaat oplevert.

CommunicatieKrachten heeft veel expertise opgebouwd bij klanten en weet als geen ander hoe je een communicatiestrategie ontwikkelt die volgt uit de corporate strategie van een bedrijf. Hoe richt je de communicatie in? Hoe schrijf je een praktisch plan voor de komende periode? Wat zijn haalbare doelen? Allemaal vragen die wij kunnen helpen beantwoorden.

We coachen ‘on the job’ zodat de communicatiemedewerker groeit in zijn rol en de communicatieaanpak verbetert. Daarnaast geeft CommunicatieKrachten trainingen aan medewerkers bij concrete communicatieprojecten. We delen onze kennis en zorgen ervoor dat bedrijven hun communicatie aanscherpen en weer verder kunnen.

CommunicatieKrachten onderscheidt zich door het brede aanbod van communicatiespecialismen, de pragmatische aanpak en no-nonsense mentaliteit. We stellen heldere doelen en werken daar samen met de klant naar toe.

Benieuwd of dit iets kan betekenen voor jouw bedrijf? Laat het ons weten.

 

foto van werknemer Jacqueline
  • Communicatiestrategie

Communicatiestrategie

  • communicatieadviseur en projectmanager

Contentspecialist