Employer branding, zo doen wij dat!

Heb jij ook moeite met het vinden van personeel? En hoe zorg je er dan voor dat talenten bij jou een arbeidsovereenkomst tekenen? Daar heb je ons voor. We koppelen talent aan je organisatie, creëren engagement bij de huidige medewerkers en zetten je bedrijf of organisatie op de kaart als aantrekkelijke werkgever.

Zoeken & vinden

Waar zijn jouw ideale kandidaten? Wat lezen ze, wat kijken ze, waar zijn ze? Wij onderzoeken dit met onze eigen research tooling. We nemen online vragenlijsten en diepte-interviews af bij bestaande medewerkers en vervolgens brengen we het medialandschap in kaart. En dat niet alleen, ook zorgen we dat je hier zichtbaar bent. Op je eigen werken-bij website, vak gerelateerde websites, beurzen, social media, tutororials. Eigenlijk zijn we overal waar jouw doelgroep ook is.

social media gebruik van Nederlanders

Prikkelen & activeren

Dan moeten we ervoor zorgen dat je opvalt bij deze werkzoekenden! Waarom zouden deze mensen voor jouw organisatie moeten kiezen? Wat maakt jouw organisatie onderscheidend en aantrekkelijk ten opzichte van andere werkgevers? Dat halen wij naar boven. We zorgen voor een communicatieboodschap waarbij het verhaal van de medewerkers centraal staat.

Binden & behouden

Alleen opvallen is niet genoeg. Ze moeten jouw organisatie leren kennen. We gaan jouw merk laden bij deze nieuwe werknemers. En dat doen we op de kanalen waar jouw medewerkers zich bevinden. Dit kan door de inzet van blogs, vlogs, artikelen op je werken-bij website, social media, social advertsing, e-mailmarketing, publicaties op relevante externe kanalen, advertenties (online en print), beurzen, congressen of open dagen.

werken bij website voorbeeld

Benieuwd naar hoe wij andere organisaties geholpen hebben met hun employer branding? Dat snappen we. Graag laten we je dit zien aan de hand van concrete voorbeelden. Wij hebben tal van werken-bij websites opgeleverd voor uiteenlopende klanten. Teveel om hier te laten zien. Liever komen we daarom bij je langs, geheel vrijblijvend, om onze ervaringen en visie op employer branding te presenteren. Dit kost je slechts 30 minuten van je tijd, daarna ben je volledig op de hoogte van de mogelijkheden en hoe wij jou kunnen helpen bij het investeren in je werkgeversmerk.

afspraak maken