DEKRA Rail: Interim ondersteuning communicatie en content

DEKRA Rail is de Europese rail-unit van DEKRA voor testen, inspecteren, certificeren en onderzoeken. CommunicatieKrachten ondersteunt DEKRA Rail in communicatie, met een focus op de content strategie.

 

Ir. Pieter Dings, Director Sales/MT bij DEKRA Rail:

“Werken met CommunicatieKrachten verloopt natuurlijk en soepel. Het eerste contact was direct erg natuurlijk en ze wisten al snel aan welke ondersteuning behoefte was. Bij eerdere pogingen om met tekstschrijvers en communicatieadviseurs te werken, bleef de adviseur meer op afstand, of wilde te veel verkopen. Dankzij de flexschil, werkt de professional binnen de organisatie en zo wordt er snel contact gelegd als een echte DEKRA collega. Qua werk zijn we ook dik tevreden. Teksten zijn goed van toon en de communicatie is met respect voor klant en techniek en met trots voor onze diensten. Dat vinden we heel belangrijk.”

 

Wie is DEKRA Rail?
Veiligheid, performance en kostenbeheersing zijn belangrijke thema’s in de spoorwereld. De toenemende vraag naar mobiliteit stelt hoge eisen aan de beschikbaarheid en performance van hoofdrailnet, lokaal spoor en materieel. Daarnaast worden de eisen aan onderhoud en (internationale) regelgeving steeds strenger. DEKRA Rail helpt railorganisaties hun processen veilig en kosteneffectief te organiseren, en draagt tegelijkertijd bij aan een verbetering van de performance.

Wij ondersteun(d)en de volgende bedrijven ook met onze interim mogelijkheden

  • Meisje gebruikt smartphone en ontvangt likes en berichten

Online branding

  • vormgeving

Grafische Vormgeving