‘Continu Verbeteren’ – Stichting Dichterbij

Dichterbij ondersteunt kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, hun ouders, verwanten en netwerk. Het werkgebied ligt in Noord-Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland. Naast zorg met verblijf en dagbesteding bieden ze specialistische en forensische zorg (STEVIG).

Communicatie
Sinds juni 2016 is Inge van Dreumel betrokken als communicatieadviseur voor Continu Verbeteren. Een proces dat ervoor zorgt dat de bedrijfsvoering binnen Dichterbij optimaal functioneert, waarbij de zorg van de cliënten steeds voorop blijft staan.

De communicatie naar de diverse stakeholders wordt door Inge van Dreumel ontwikkeld en uitgewerkt. Uitgangspunt is het strategisch frame, waarin de ambitie en visie wordt bepaald. Dit strategisch frame is goedgekeurd door de stuurgroep en dient als vertrekpunt voor dit project. Hierna is gestart met een uitgewerkt communicatieplan. Als kartrekker zie ik het als mijn rol om alle gelederen binnen de organisatie hierbij te betrekken. Zodat we vanuit alle facetten kunnen vaststellen dat de communicatie op de juiste manier wordt opgezet. Gezien het zeer korte tijdsbestek wat is vastgesteld, is praktisch handelen ook noodzakelijk. Dus dit communicatieplan wordt uitgewerkt, naast het per direct informeren van de stakeholders over praktische zaken en het enthousiasmeren over de komende positieve veranderingen binnen Dichterbij.

“Erg leuk is om de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers van Dichterbij te zien. Hierdoor is het uitrollen van het communicatietraject ook haalbaar en succesvol.”

 

Wij ondersteun(d)en de volgende bedrijven ook met onze interim mogelijkheden

  • Meisje gebruikt smartphone en ontvangt likes en berichten

Online branding

  • vormgeving

Grafische Vormgeving