Interim ondersteuning communicatie Radboudumc

Het Radboudumc is een universitair medisch centrum en biedt de patiënten topklinische en topreferente zorg. Daarnaast heeft het academische ziekenhuis in Nijmegen een belangrijke maatschappelijke taak in het vergroten en verspreiden van kennis en kunde. Het Radboudumc wil een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. De missie is dan ook ‘To have a significant impact on healthcare’. Deze missie verwezenlijkt het Radboudumc door het leveren van persoonsgerichte zorg, het leveren van aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, te participeren in duurzame professionele netwerken in de gehele keten doelmatig met hun middelen om te gaan.

Communicatievraag
Sinds maart 2016 ondersteunt Jacqueline Haarman de productgroep Communicatie als interim senior communicatieadviseur. Dit om continuïteit op de afdeling communicatie te kunnen garanderen en zorgafdelingen en projectmanagers te adviseren en ondersteunen bij het oplossen van communicatievraagstukken. Als senior communicatieadviseur adviseer je de medische afdelingshoofden en leidinggevenden op het gebied van communicatie in de volle breedte bij het gezamenlijk uitdragen van de strategie van het Radboudumc. Je zorgt daarbij voor een integrale aanpak, schrijft communicatieplannen en voert de regie op het gehele communicatietraject tot en met de uitvoering.

De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:

• De uitwerking van communicatieconcepten
• Begeleiding van ziekenhuis brede projecten
• Coördineren en begeleiden van fotografen, filmproducenten, vormgevers en tekstschrijvers voor de uitvoering en ontwikkeling van communicatiemiddelen

Wij ondersteun(d)en de volgende bedrijven ook met onze interim mogelijkheden

  • Hand met papieren vliegtuigje in de lucht

E-mailmarketing

  • tekstschrijver

Digitale publicaties