Online adverteren

Adverteren werkt het best als het gebeurt op de plek waar je doelgroep komt. Zo zijn social media en Google belangrijke hotspots waar goed op geadverteerd kan worden. Verkoop je bijvoorbeeld sportschoenen? Dan wil je waarschijnlijk gevonden worden door consumenten die op ‘sportschoenen kopen’ zoeken in Google. In dit geval kan je, naast het optimaliseren van je website, je vindbaarheid op Google vergroten door betaalde advertenties. Wil je je doelgroep bereiken via social media? Dit kan met advertenties of ‘boosts’.

CommunicatieKrachten heeft online specialisten in huis, die samen met jou kunnen kijken naar je wensen. Wat is je doelgroep? Wat is de boodschap? Wat is het doel? Na een intake gesprek zal bepaald worden welke kanalen het beste ingezet kunnen worden voor jouw online doelen. Wordt het Facebook? LinkedIn? Google? Of misschien een combinatie?

Als het plan van aanpak er eenmaal ligt, gaan we aan de slag. We bepalen de dagbudgetten, bedenken de content en bepalen een planning. Regelmatig kijken we naar de tussentijdse resultaten en we sturen op tijd bij indien nodig, zodat het doel optimaal wordt bereikt.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

 

  • Websites (marketing and advertisment homepages) van de meeste populaire websites van de wereld - Facebook, Google, YouTube and Instagram op een computerscherm

Online adverteren