Projectomschrijving

Communicatie Bartosz-ICT

Bartosz ICT is een consultancybedrijf gespecialiseerd in het testen van software. De medewerkers, stuk voor stuk analytische onderlegde ICT-professionals, werken voor de top 250 van Nederlandse bedrijven in onder andere finance, industrie en overheidsinstellingen.

Sterk werkgeversmerk creëren

Bartosz heeft een inspirerende interne cultuur welke wordt gekenmerkt door een ‘work hard, play hard’ mentaliteit. Naast het opdoen van vakinhoudelijke kennis en het leveren van kwaliteit wordt er ook veel aandacht besteed aan uitjes en samen plezier maken. Sanne Müskens voert al meerdere jaren verschillende communicatiewerkzaamheden uit voor Bartosz. Ze kent het bedrijf dan ook als geen ander. Sanne heeft een adviserende én uitvoerende rol bij Bartosz als in-house communicatiespecialist. Ze richt zich onder andere op het laden van het merk ‘Bartosz’, maar ook op het bewaken van de sterke interne cultuur. Door een tekort aan ICT-professionals in de markt is het belangrijk om een sterk werkgeversmerk te creëren. Om zo potentiële medewerkers te bereiken én overtuigen. De juiste instrumenten en middelen kiezen is hierbij van belang.

Benieuwd wat CommunicatieKrachten voor jou kan betekenen, bijvoorbeeld op het gebied van employer branding? Neem dan contact op!

Employer branding
communicatieadviseur
in-house
arbeidscommunicatie
merk laden
interne cultuur
werkgeversmerk

Creatie Bartosz-ICT

Naast onze adviserende rol op het gebied van marketing, PR en communicatie ondersteunen we Bartosz ook bij het behouden van de branding. We vertalen kernwaarden zoals professionaliteit en thought leadership door in verschillende communicatie uitingen. Eigenschappen van Bartosz zoals fris, jong, modern en informeel voeren in deze communicatie uitingen de boventoon. Bij arbeidsmarktcommunicatie is het visuele aspect van belang. Het beeldmateriaal moet immers de cultuur overbrengen en de juiste sfeer neerzetten.

Binnen deze kaders ontwikkelen we verschillende communicatiemiddelen voor ze, die onze communicatieadviseur Sanne Müskens adviseert.

Zoek jij iemand die jouw ideeën beeldend maakt? Of iemand die je helpt met het ontwikkelen en behouden van je branding? Neem contact met ons op!

Arbeidsmarktcommunicatie
behouden branding
creatief
 Bartosz-folder-Traineeship
bartosz-rollup-banner
bartosz beeldmerk
bartosz logo paars
bartosz-beurswand