Projectomschrijving

Club Adventure, avontuurlijke en actieve jeugdvakanties

Al ruim 26 jaar biedt Club Adventure kinderen en jongeren een unieke zomervakantie in een veilige omgeving. Zowel in Nederland als in het buitenland kunnen kinderen kiezen uit een gevarieerd aanbod van zomerkampen voor verschillende leeftijdsgroepen. Met een duidelijke structuur en heldere regels organiseert Club Adventure onvergetelijke zomerkampen. Al jarenlang zijn wij vaste partner voor Club Adventure en ontwikkelden in nauwe samenwerking met de klant het logo, de huisstijl, het promotiemateriaal, de jaarlijkse vakantiebrochures en de website.
.

Vraag
Maak ons merk aansprekend voor kinderen en jongeren. Help ons met het vasthouden en vergroten van onze voorsprong op concurrenten door het ontwikkelen van een volledig nieuwe site, het restylen van het logo en het vernieuwen van ons promotiemateriaal.

Oplossing
Een logische website waarop alle benodigde informatie te vinden is, voor zowel jongeren als ouders. De jeugd wil graag aantrekkelijke foto’s om een goed beeld te krijgen van de verschillende zomerkampen maar ouders willen graag overtuigd worden van de professionele begeleiding, de kwaliteit en de optimale zorg voor hun kostbaarste bezit. Tenslotte gaan kinderen al vrij jong enkele dagen tot een week op pad zonder ouders. Dan zijn vertrouwen en kwaliteit belangrijke voorwaarden. De nieuwe look & feel ademt activiteit en plezier en vooral buiten zijn. Dat spreekt veel ouders en kinderen aan en je krijgt het gevoel zelf mee te willen doen met het aantrekkelijke aanbod van de zomerkampen. Veel aandacht bij het ontwerp van de nieuwe site voor een duidelijke routing en indeling van de site zodat snel alle benodigde informatie te vinden is. De brochure en website stralen dezelfde sfeer uit en sluiten perfect op elkaar aan, net als het ontwikkelde promotiemateriaal. Laat de zomer maar komen!

Resultaat  
Een aantrekkelijke en logische website voor een gesegmenteerde doelgroep en een brochure die dezelfde sfeer uitademt. Een aantrekkelijke look & feel die de juiste sfeer uitstraalt: plezier, activiteit en een aantrekkelijk programma.

logo van club adventure scherm met de website van club adventure
Club Adventure brochure 2018
pagina uit Club Adventure brochure 2018
pagina uit Club Adventure brochure 2018