Projectomschrijving

Communicatie DEKRA Rail

DEKRA Rail is een onderdeel van het wereldwijde DEKRA-concern en de onafhankelijke Europese rail-unit voor testen, inspecteren, certificeren en onderzoeken. DEKRA Rail helpt railorganisaties bij het veilig en kosteneffectief organiseren van hun processen.

Door het complexe en uitgebreide dienstenpakket van DEKRA Rail is dit een uitdagende en interessante opdracht voor ons.

Meer naamsbekendheid door content management

De kennis van de experts is de drijvende kracht achter de werkzaamheden. Deze specialistische en gerichte kennis wil DEKRA Rail op een toegankelijke en interessante manier overbrengen op hun doelgroep(en). Met behulp van content management helpt CommunicatieKrachten om meer naamsbekendheid te genereren onder potentiële klanten én werknemers en daarnaast top-of-mind te blijven bij huidige klanten. Communicatieadviseur Sanne Müskens ondersteunt DEKRA Rail als interimkracht. Doordat ze vaak in-house zit, wordt ze écht gezien als onderdeel van de organisatie.

De professional werkt binnen de organisatie. Zo wordt er snel contact gelegd als een echte DEKRA-collega. Qua werk zijn we ook dik tevreden. Teksten zijn goed van toon en de communicatie is met respect voor klant en techniek, en met trots voor onze diensten. Dat vinden we heel belangrijk!
Pieter Dings , sales director bij DEKRA Rail

Heb je moeite met het vinden van personeel? Of wil je meer naamsbekendheid? Neem dan contact met ons op!

communicatieadviseur
in-house
content management
Trein rails