Projectomschrijving

Mountain Residences / PURE Resorts; investeren in de Alpen

Mountain Residences is een professionele vastgoedontwikkelaar met een focus op de Alpenlanden en heeft jarenlang ervaring in Oostenrijk met ontwikkeling, realisatie en verhuur van hoogwaardig vastgoed in de Alpen. De oorsprong van Mountain Residences is ontstaan uit pure passie voor de Alpenlanden en de vele onbegrensde sport- en ontspanningsmogelijkheden die deze landen met hun stabiele en solide economie bieden. Met het ontstaan van de PURE resorts is ook de vraag ontstaan voor eenduidige hoogwaardige vormgeving. Kernwoorden die passen bij PURE zijn: luxe, Alpen, lifestyle, service, professionaliteit en klasse.
.
.

Vraag
Ontwikkel voor het merk PURE Resorts een huisstijl met bijbehorende projectbrochures en laat dit naadloos aansluiten bij de hoogwaardige kwaliteit van de vastgoedprojecten.

Oplossing
Er is uitgegaan van het merk PURE. Door een schild te gebruiken bovenop een houtstructuur is een warme sfeer ontstaan.
De luxe accommodaties met hun bijbehorende Artist Impressions komen het best tot zijn recht in paginagrote afbeeldingen. Daarbij is de kwaliteit van het beeldmateriaal erg bepalend. Net als bij het boeken van een vakantie moet je bij het zien van de projectbrochures zin krijgen om daar te zijn en te genieten. Mountain Residences zorgt dat alle details kloppen en dat zie je terug in de brochures.

Resultaat
Stijlvol en gedegen brochures die vertrouwen uitstralen en de specifieke doelgroep aanspreekt. PURE Resorts is een mix van exclusiviteit en professionaliteit dat tot uiting komt in de communicatiemiddelen.

logo van pure resorts, van mountain residences
brochure van mountain residences
brochure van mountain residences