Projectomschrijving

Communicatie Weijerseikhout

Weijerseikhout is een ervaren en ambitieuze familie van dakvernieuwers. Zij zijn al ruim 60 jaar actief in de dakenwereld en hebben zich in die tijd ontwikkeld tot totaalspecialist van het hellende dak. De ambitie van Weijerseikhout is om elke dag 50 daken te verduurzamen en zo bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland.

Echt onderdeel van het team

Anne de Jong werkt twee dagen per week als interim communicatieadviseur voor Weijerseikhout. Aangezien zij op locatie werkt, weet ze als geen ander wat er leeft binnen de organisatie en is ze echt onderdeel van het team. Ze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geeft daardoor passend communicatieadvies. Bovendien zorgt het werken op locatie voor korte lijntjes en flexibiliteit. Dit maakt dat ze haar adviezen ook direct in praktijk kan brengen. Bij Weijerseikhout stelt Anne strategische communicatieplannen op, schrijft ze prikkelende content en richt zij zich op online marketing.

Zoek jij een communicatiespecialist die je kan helpen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op

Interim
communicatiestrategie
communicatieadvies
online marketing
contentcreatie
employer branding

Creatie Weijerseikhout

Re-branding van het merk

De huidige uitstraling van het familiebedrijf Weijerseikhout paste niet meer bij de identiteit van het bedrijf. Tijd voor een vernieuwingsslag dus! We gingen aan de slag om de identiteit van Weijerseikhout te vertalen naar een frisse en vooral passende uitstraling.

Weijerseikhout is een innovatief en familiair bedrijf en ze hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze kwamen met de vraagstelling of we wilden meedenken over een manier om het merk te verstevigen en een merk te creëren dat ook écht past bij hun identiteit. Deze pijlers hebben we meegenomen bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. We kozen voor een logo dat dicht bij het oude lag, maar met vernieuwende elementen voor een frissere uitstraling. Dit idee hebben we doorgevoerd in de hele huisstijl: vertrouwd en toch vernieuwend. Uit deze opdracht is een langdurige fijne samenwerking gekomen.

Na alle inspanningen en al het harde werken ziet het er echt allemaal fantastisch uit. Ik weet zeker dat we hiermee weer een stap zetten naar onze ambitie om in 1 dag 50 daken te verduurzamen en ons te onderscheiden van al onze concurrenten.
Lars Weijers, Eigenaar Weijerseikhout

Zoek jij iemand die je helpt om de échte identiteit van je bedrijf door te vertalen door middel van (re)-branding in verschillende communicatiemiddelen? Neem dan contact met ons op!

Rebranding
logo
huisstijl
website
fotografie
werknemer-Weijerseikhout
briefpapier weijerseikhout
logo weijerseikhout
vk weijerseikhout
website weijerseikhout