Bartosz ICT

Bartosz ICT – met vestigingen in Veenendaal en Den Haag – is een consultancybedrijf gespecialiseerd in het testen van software. De medewerkers, stuk voor stuk analytisch onderlegde ICT-professionals, werken voor de top 250 van Nederlandse bedrijven in onder andere finance, industrie en overheidsinstellingen.

Bartosz heeft een inspirerende interne cultuur die wordt gekenmerkt door een ‘work hard, play hard’ mentaliteit. Naast het opdoen en delen van vakinhoudelijke kennis en het leveren van kwaliteit, wordt er ook veel aandacht besteed aan uitjes en samen plezier maken.

Vraag

Bartosz is op zoek naar professionele ondersteuning om structureel de marketingcommunicatie werkzaamheden op te pakken. Het gaat hierbij om marketing, communicatie, creatie en PR in de breedste zin. Door een tekort aan ICT-professionals in de markt is het bovendien belangrijk om een sterk werkgeversmerk te creëren.

bartosz logo paars

Onze aanpak

Om het merk ‘Bartosz’ te laden voert onze communicatieadviseur Sanne Müskens al meerdere jaren verschillende communicatiewerkzaamheden uit. Ze kent het bedrijf dan ook als geen ander. Sanne heeft een adviserende én uitvoerende rol bij Bartosz als interim communicatiespecialist.

Het resultaat

Sanne zet het merk Bartosz op de kaart door de kernwaarden professionaliteit en thought leadership door te vertalen in verschillende communicatie-uitingen. Bartosz is fris, jong, modern en informeel. Eigenschappen die zij ook laat terugkomen in de communicatie. Sanne verwerkt dit bijvoorbeeld in de verschillende social media kanalen en in een wekelijkse blog. Ze ontwikkelt daarnaast presentaties, flyers, banners, beursmaterialen en het magazine Paarsz. Ook het versturen van een nieuwsbrief, het coördineren van fotografie, contact met externe media en communicatie en het websiteonderhoud behoren tot haar werkzaamheden.

Bij arbeidsmarktcommunicatie is het visuele aspect van belang. Het beeldmateriaal moet immers de cultuur overbrengen en de juiste sfeer neerzetten. Binnen deze kaders ontwikkelt Sanne verschillende communicatiemiddelen voor Bartosz.

Zoek jij structurele ondersteuning voor je marketing en communicatie? Een professional die adviseert en de handen graag uit de mouwen steekt? Neem contact met ons op!

bartosz-beurswand
Bartosz-folder-Traineeship
portfolio