Océ Canon

Voormalig Océ begon in de 19e eeuw als apotheek en groeide uit tot een van de koplopers wereldwijd op het gebied van document- en informatiemanagement. In 2012 werd het bedrijf overgenomen door Canon. Océ richt zich op professionele gebruikers – met name met hoge documentenvolumes – en levert onder andere printers, managementsoftware en documentmanagement.

Vraag

De overname van Océ door Canon bracht veel veranderingen met zich mee. Dit is de aanleiding geweest om CommunicatieKrachten te vragen om Océ voor een langere periode te ondersteunen op het gebied van marketingcommunicatie.

Logo Oce

Onze aanpak

Océ heeft behoefte aan periodieke ondersteuning. Om dit zo efficiënt mogelijk te doen, werkt een communicatieadviseur van CommunicatieKrachten op kantoor bij Océ op interim-basis. De communicatieadviseur werkt twee dagen per week op locatie en draait dan mee met de dagelijkse ‘business as usual’.

Het resultaat

Onze communicatieadviseur heeft de tweewekelijkse nieuwsbrief voor een internationale doelgroep gecoördineerd en geschreven. Daarnaast heeft zij verschillende interne communicatieplatformen geüpdatet en verbeterd. Ook het begeleiden van productfilms en fotoshoots hoorde bij haar werkzaamheden. Uiteraard kon Océ altijd rekenen op advies en ondersteuning bij communicatievraagstukken.

Heb je ook tijdelijke ondersteuning nodig op communicatiegebied? Onze ervaren communicatieadviseurs brengen je bedrijf graag vooruit. Neem contact met ons op, dan drinken we binnenkort een kop koffie.

portfolio