Dag Communicatieadviseur!
Word jij onze nieuwe kracht?

Beschik jij over strategische inzichten en kun je een communicatieplan prima vertalen naar concrete acties? Ben jij een goede tekstschrijver en kun je sterke content creëren voor on- en offline communicatiekanalen? Ben jij flexibel, ondernemend en communicatief sterk? Dan hebben wij dé job voor jou! CommunicatieKrachten is een jong, sterk groeiend bureau uit Nijmegen en op zoek naar een allround Communicatieadviseur. Wil jij samenwerken met een team van plezierige communicatieprofessionals aan interne en externe communicatievraagstukken? Lees dan snel verder.

Wat vragen we

We zoeken per september een enthousiaste, resultaatgerichte communicatieadviseur met minimaal 3 jaar ervaring voor 32 tot 38 uur in de week. In deze uitdagende functie komt de rol van communicatieadviseur, projectmanager én accountmanager samen en daarom is geen dag hetzelfde! Je voert acquisitiegesprekken en plant afspraken om je accounts te onderhouden en proactief te adviseren. Omdat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen klanten is het een pré als je beschikt over een goed onderhouden netwerk. Je werkt interim op locatie van de opdrachtgever maar ook op kantoor in Nijmegen. Jij bent hét aanspreekpunt voor jouw klanten, als sparringpartner denk je mee met verschillende communicatievraagstukken. Naast het geven van strategisch advies ben je ook operationeel sterk en speel je een belangrijke rol in de uitvoering.

Dit is wat we bieden

CommunicatieKrachten is een full service communicatiebureau: van strategisch advies tot sterke campagnes en creatieve communicatiemiddelen. We zijn een sterk groeiend bedrijf vol ambitie en hierbij kun jij een belangrijke rol spelen! Binnen ons team van communicatieprofessionals is ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Bovendien krijg je bij ons de kans om jouw krachten verder te ontwikkelen! We regelen een MacBook en iPhone voor je en – niet onbelangrijk – je werkt vanuit een fantastische locatie met uitzicht op de Waal.

Lijkt je dit wat? Laten we dan onze krachten bundelen! We zijn op zoek naar versterking per oktober. Solliciteer daarom met je cv en motivatiebrief. Laat ons zien wat je zoal gedaan hebt en graag zien we je dan binnenkort op onze mooie plek voor een persoonlijke kennismaking.

Maak kennis met jouw nieuwe collega’s

Solliciteer snel!

We starten met de selectieprocedure in september. Stuur jouw cv en motivatie voor 13 september naar info@communicatiekrachten.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Inge van Dreumel via 024 7820000.

Inge

Foto van werknemer Inge
  • Studio van CommunicatieKrachten

Creatie

  • Communicatiestrategie

Communicatiestrategie

  • Een groep mensen die aandachtig luisteren naar een training die een vrouw geeft

Coaching & training