Hallo Creative Art Director!
Groei jij met ons mee?

Campagnes ontwikkelen, concepten uitwerken, meewerken aan lopende projecten en eigenlijk gewoon een creatieve coach zijn. Voel jij je aangesproken? Dan is deze vacature iets voor jou! CommunicatieKrachten is een jong, sterk groeiend bureau uit Nijmegen en op zoek naar een kick-ass Art Director. Wil jij samenwerken met een team van plezierige communicatieprofessionals aan spannende en soms ook minder spannende ontwerpklussen? Lees dan snel verder.

Wat vragen we

We zoeken een enthousiaste, daadkrachtige Art Director met minimaal 10 jaar ervaring voor 32 tot 38 uur per week. Jij weet wat het verschil is tussen een creatief ontwerp en een goed uitgedachte campagne. Jij weet met jouw talent (de doelgroep van) onze opdrachtgevers te overtuigen en levert áltijd kwaliteit. CommunicatieKrachten is volop in beweging en we zoeken dan ook iemand die naast het zijn van een fantastische Art Director, ook het contact onderhoudt met onze klanten, het aanspreekpunt is van onze studio en in ons hoge tempo meekan. Het is een pré als je beschikt over een goed onderhouden netwerk. Verder ben je flexibel en stressbestendig en heb je vanzelfsprekend ruime ervaring met de gebruikelijke softwarepakketten zoals Adobe InDesign, Illustrator & Photoshop.

Dit is wat we bieden

CommunicatieKrachten is een full service communicatiebureau: van strategisch advies tot sterke campagnes en creatieve communicatiemiddelen. We zijn een sterk groeiend bedrijf vol ambitie en hierbij kun jij een belangrijke rol spelen! En – niet onbelangrijk – je werkt vanuit een fantastische locatie met uitzicht op de Waal.

Lijkt je dit wat? Laten we dan onze krachten bundelen! Solliciteer direct – maar in ieder geval voor 3 juni – met je cv en motivatie. Laat ons zien wat je zoal gedaan hebt en graag zien we je dan binnenkort op onze mooie plek voor een persoonlijke kennismaking.

Maak kennis met jouw nieuwe collega’s

Solliciteer snel!

Stuur jouw cv en motivatie voor 2 juni naar info@communicatiekrachten.nl 

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Inge van Dreumel via 06 52328945.

Inge

Foto van werknemer Inge
  • Studio van CommunicatieKrachten

Creatie

  • Communicatiestrategie

Communicatiestrategie

  • Een groep mensen die aandachtig luisteren naar een training die een vrouw geeft

Coaching & training